Meer Informatie

Pijnbestrijding


Er is bijzonder goed nieuws te melden;  jullie Janine is nu pijntherapeut volgens de methodiek van Liebscher & Bracht!


Dit concept is in Duitsland al vele jaren een begrip, in Nederland komt het net pas op en ik ben er enorm enthousiast over. Het werkt! Het behalen van de licentie osteopressie is een puzzelstuk dat ik zocht en vond.


Klanten komen naar mij toe met een pijn- of stijfheidsklacht en gaan pijnvrij of toch minstens met 70% verminderd, blij de deur uit. Soms is een tweede en een enkele keer een derde behandeling nodig. Met een stukje eigen werkzaamheid zijn de resultaten nóg beter. Daarom reik ik je bijzondere oefeningen aan die helpen om je extra goed te voelen en om terugval te voorkomen (kan ook in groepsverband).

Het is een goed idee om zowel de oefeningen als de osteopressie preventief in te zetten.


Mijn reden om deze opleiding te gaan doen was dat ik zocht naar een middel om klanten een duwtje in de rug te kunnen geven, weer hoop te bieden, waarna ze zelf verder kunnen. Met of zonder het andere aanbod in mijn praktijk. En dat werkt! Want als je ergste pijn weg is, heb je weer moed.


In dit filmpje zie je meer over het Liebscher & Bracht concept:



Zoals je van mij gewend bent, lever ik maatwerk en kijk ik naar individuele behoeften en kaders. Zo kun je coaching combineren met osteopressie, of in een fijne groepsles meedoen naast een privésessie. Misschien wil je meerdere pijnplekken aanpakken. Daar maken we samen afspraken over. Als je osteopressie wil boeken, dan kan dat op korte termijn.


Het introductietarief vanaf januari 2019 is € 75,- per behandeling.