Ontspannings en Hormoon Yoga

Ontspannings en Hormoom Yoga

 

Een uur lang ontspanning voor lichaam en geest, oplossen van (energie) blokkades en het richten van energie, ademoefeningen, loslaten. Je lichaam als tool om ons de verbinding tussen lichaam en geest terug bewust maken.

 

Hier werken we naar wens in kleine groepjes (maximaal 6 personen) of individueel. Afhankelijk van de thema´s die jou en je mede deelnemers bezighouden, kan de aandacht naar bepaalde onderwerpen gaan. Bijvoorbeeld het ervaren van pijn (met als specialisme: reumatische aandoeningen), hormoonstoornissen, depressies.

 

De (yoga) oefeningen brengen meer vertrouwen in jouw eigen lichaam en de signalen die je ontvangt. Al doende nemen wij tijd om te herstellen en stress af te bouwen. Er wordt gewerkt met concentratie , beheersing van lichaam en gedachten en we gaan op zoek naar de stilte in jezelf. Maar ook humor ontbreekt niet!

 

Wanneer wij met hormoonyoga werken, zijn houding en adem in het bijzonder gericht op het stimuleren van schildklier, hypofyse en eierstokken. Doel is om de hormoonspiegel meer in balans te brengen. Denk aan PMS, overgangsverschijnselen maar ook een kinderwens. Maar…je hoeft geen klachten te hebben om er baat bij te hebben; het is een prachtige yogaserie!

 

 

Voor meer informatie over het verder aanbod klik hieronder:

 

Stilte wandeling

 

Sterke vrouwen

 

Essentrics

 

Body & Mindfull

 

 

Naast het lichaamswerk kun je ook kiezen voor het volgen van coaching.

 

Klik hier voor meer informatie