Geest en lichaam

Geest en lichaam


In het begin was er het woord…. Wanneer je erover denkt om een veranderingstraject aan te gaan, is een intakegesprek de eerste stap. Een intakegesprek heeft tot doel direct zicht op je situatie te brengen. Soms zijn er twee gesprekken nodig om positieve doelen te kunnen formuleren. Concrete en haalbare doelen die stimuleren en motiveren; zó wezenlijk voor het bereiken van verandering!


Methodisch en doelgericht werken is key, maar helaas niet zaligmakend. Draag, zo goed je kunt, je eigen verantwoordelijkheid voor jouw heel persoonlijke ontwikkelingsproces. Geloof in je eigen kunnen en ben bereid om te investeren in jezelf. Ninasium staat je met raad en daad bij en ondersteunt je in jouw eigen krijgerschap.


Durf jij naar jezelf te kijken? Behoor jij tot die mensen die, met of zonder hulp, het heft in eigen hand nemen vanuit een realistische kijk op zichzelf? Bij Ninasium ben je precies op het juiste moment en ben je helemaal perfect zoals je bent. Want je ben t hier niet voor niets nu, op dit moment, hier bij Nina en, in het geval van groepswerk, omringd door juist deze mensen. Het ego, hoe menselijk ook, wordt even “geparkeerd”.  Dit kan goed een doel op zich zijn!


Hier wordt geluisterd, maar ook geconfronteerd. Mogelijkheden en onmogelijkheden mogen er zijn.


Ja, Ninasium werkt resultaatgericht, of het nu om yoga gaat of om coaching. Doch altijd staat Ninasium ook zeer invoelend in haar begeleiding vanuit een heel primair mededogen. Zonder inzet van intuïtie, zou er een gemis zijn. Als vanzelf impliceert dit alles een respectvolle houding van alle betrokkenen.


Bij Ninasium wordt gewerkt in een heilzame sfeer vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen. Maar wel goed  geaard en to the point en volledig van deze tijd.
Voor meer informatie over het aanbod klik hieronder:Holisme


Synchroniciteit


Werkwijze


Hierom


Resultaten


Activiteiten